Jämnast igår..

Skrivet - 2013-09-30 @ 11:01:54 // Av: Linda
Igår åkte jag och pappa Gröndalsprinten och jag var nog jämnast på hela dagen :P 1.24:7 i första sedan 1.24:9 och 1.24:8.. Haha, tyckte jag tog i som bara den i sista för att försöka slå Olssons tid (en grupp n Suzuki) men det gick inte.. 

Tror kanske det var därför jag inte förbättrade mig, jag tar i för mycket istället för att åka lugnt och så lite understyrt som möjligt. Men tycker det är svårt att få till bra tider på asfalt i en framhjulsdriven.. Tycker bara att de understyr :/ Men pratade med en komps till oss efteråt och fick lite tips om att jag måste bl.a. räta hjulen innan jag ger på igen för annars spinner det bara på innerhjulet eftersom bilen är odiffad så ska försöka tänka på det nästa gång vi åker asfalt :) Men det blev iallafall en första plats dock inte så konstigt eftersom jag var ensam i klassen ;)



Det borde vara förbjudet..

Skrivet - 2013-09-26 @ 09:16:27 // Av: Linda
Burr så kallt det är, de borde vara förbjudet att gå ut när det är kallt.. Istället borde man få ligga inne i värmen under täcket och titta på någon bra film, men så är ju inte verkligheten utan det är bara att ge dig ut och iväg till jobbet. Jag har stängt mån - ons och idag öppnar jag sedan stänger jag imorgon igen.. 

Idag ska jag försöka hinna till Elgiganten för att kika på en bärbar dator till mamma, hennes (min gamla) säckade ihop för någon vecka sen.. Sen dess vill den inte vara med längre..



Det går sådär nu..

Skrivet - 2013-09-25 @ 09:49:56 // Av: Linda
Det här med att bli bättre på att uppdatera har ju gått sådär nu.. Men förhoppningsvis fungerar blogg.se appen bättre nu när dom uppdaterat den.. Vi kan ju iallafall hoppas!

I helgen som va så var jag iväg till Askersund och körde finaltävlingen i Grupp E Cupen 2013, jag lyckades bli snabbaste tjej eftersom Frida rullade på SS3 och därmed säkrade jag andra platsen i Grupp E Cupens tjejklass.

I söndags körde jag även Nattkröken som gick i Fagersta där faktiskt totaltsegraren av Grupp E Cupen 2013 fick åka med i högerstolen. Han hade många värdefulla tips och råd att ge mig :) Där slutade vi 7a av 16st A/B/C-förare!


Dag 10 av 13..

Skrivet - 2013-09-03 @ 09:09:02 // Av: Linda

Det börjar kännas i kroppen och huvudet att jag jobbar 10 dagar i rad, i vanliga fall jobbar jag inte helger.. Men nu eftersom chefen varit bortrest så har jag fått kört ifrån söndagen den 25/8 tills på fredag (6/9) utan ledigt. Men skönt blir det denna veckan när chefen är tillbaka så det blir 8h pass med raster ;) Har varit svårt med att försöka fått några raster när man varit ensam i 9h. Hade sådan tur i fredags och lördags att Camilla kom och höll mig sällskap - då vart det inte lika stressigt :).

Men jag är riktigt glad för att jag fått det här jobbet, jag trivs oerhört bra och får besök av många härliga kunder varje dag! :D Dessutom så får jag lön varje månad så jag ska väl inte klaga ;)

För er som inte vet..

Skrivet - 2013-09-02 @ 09:11:40 // Av: Linda

Så har vi sålt golfen och istället köpt en Opel Astra 1,6 16v Grupp E som jag ska tävla i framöver. Det är Jan Erik Eriksson från Ludvika som byggt bilen så det fanns inte så mycket att tveka om när vi köpte den :) Bilen har bara gått två skogsrallyn (tre nu efter Kolsva) sen har den gått några asfaltssprintar.

Jag var en aningen nervös innan start i Kolsva för hur bilen betedde sig, då en kompis sagt att dom är väldigt oroliga i bakvagnen. Så det vart en väldigt för tidig inbromsning inför första sväng då det sitter hårda bromsbelägg på den som jag inte alls är van vid, men några svängar in började vi komma in i bilens beteende och hur mycket jag vågade attackera och vilken växel jag kunde åka på. Men det är stor skillnad mot Golfen så tror detta kan bli riktigt bra bara vi får åka lite mer ihop :)

Dessutom så lyckades vi ta en tredjeplats totalt i Grupp E samt en andra plats i C i debuten så det kändes riktigt bra! :)