Snart har första veckan på utbildningen gått...

Skrivet - 2012-11-15 @ 20:52:45 // Av: Linda
Snart har hela första veckan på utbildningen gått, bara fyra veckor kvar.. Givetvis hade vi ett oförberett mittest idag också och givetvis ska man bli så nervös så det slår slint i skallen och man gör massa slarvfel, det är så sjukt onödigt och jag blir så besviken på mig själv. Men så är det och jag förstår vad jag gjorde för fel och varför jag tänkte fel, men sånt händer ibland.. 
 
Imorgon är det fredag och snart är det helg så man får sova ut, vilket ska bli otroligt skönt faktiskt! Jag har inte planerat något direkt mer än att kanske gå på bio med Josefina. Hoppas bara att det går någon film som passar, men just nu verkar det inte så :(
 
Någon som har sett Breaking Dawn part 2?
 

Andra dagen på utbildningen!

Skrivet - 2012-11-13 @ 20:48:00 // Av: Linda
Idag var det segt på utbildningen, tror alla kände sig sega inkl kursledaren. Det var världens dimma när vi åkte dit och kolsvart när vi åkte hem. Men som sagt, det tar väl en stund innan kroppen vänjer sig och det har den väl inte riktigt gjort. Men äntligen har vi fått börja pröva på dom olika systemen lite, det är mycket att lära sig! :) Men det är verkligen super kul, jag trivs jätte bra i alla fall och är riktigt sugen på att få sätta mig vid en telefon och börja - gärna nu! NU NU NU!! :) Men det är ju en bit kvar än så länge! :P Haha.
 
TV är ändå den lätta biten säger dom, undra då hur Bredband och Telefoni är, men det ska nog gå bra :)
 

Äntligen hemma!

Skrivet - 2012-11-12 @ 20:43:00 // Av: Linda
Det var väldigt segt att gå upp imorse, man märker vilken vane människa man är över att gå upp 06:50 i vanliga fall men nu fick jag gå upp 05:30. Men det vänjer man sig väl med också, skulle jag åtminstone tro. Sen att somna vid typ 23.00 kanske inte är det bästa heller, kom inte riktigt till ro och sov jätte konstigt hela natten. Vaknade flera gånger, antagligen för att jag var rädd för att försova mig. Men det blir bättre, bara kroppen får chansen att ställa om sig :) Sova det får vi göra i helgen, eller hur du älskling? ;)
 
Nu ska jag titta runt lite på datorn innan det är dags att gå och lägga sig igen, det blir lite fritid till övers, men det är de lätt värt just nu eftersom det bara är fyra veckor! :)
 

Dags att sova...

Skrivet - 2012-11-11 @ 21:40:00 // Av: Linda
Imorgon ska jag upp tidigt för att hämta Axel, Felix, Oscar och Jenny för att sedan åka vidare mot utbildningen, det är ungefär 40 minuters resväg ifrån Örebro till utbildningen, så det blir att åka tidigt på morgonen och sedan komma hem sent på kvällen.. Men som tur var är det bara dom här fyra första veckorna, sedan kommer vi vara i Örebro så det känns bra! :) Nä, sova var det! 
 

Hemma ifrån Ludvika!

Skrivet - 2012-11-11 @ 16:37:00 // Av: Linda
Det gick bra på Grupp E Cupen möten, vi diskuterade lite som vi kunde ta med oss in i 2014 när det gäller regelverk som vi kanske velat haft med nu men som ingen kommit och tänka på förens nu efter vi har publicerat regelverket. Då vill man inte sitta och göra om det, då blir det bara förvirringar hos cupdeltagarna.
 
Vi kommer även så småning om komma upp med lite nya roliga aktiviteter hos Grupp E Cupen, det ska bli kul å se responsen sen på detta! :)
 

Ludvika nästa!

Skrivet - 2012-11-11 @ 10:37:00 // Av: Linda

Just nu är jag påväg till Ludvika, är nästan där. :) Vi ska ha möte ang. Grupp E Cupen, får se vad dom har att säga denna gången. Vi har iallafall fått klart med ett regelverk och 2 vinter tävlingar och 7 sommar (tror jag att det blev!)

Måste bara..

Skrivet - 2012-11-10 @ 22:08:50 // Av: Linda

Måste bara visa er en sak som jag tycker är jäkligt bra! :)

Så mycket bättre

Skrivet - 2012-11-10 @ 21:54:30 // Av: Linda

Sitter i soffan och myser med Jimmy med tända ljus och "Så mycket bättre" på tv:n! Idag är det Miss Li's dag och jag rycker nog allt att Majas version av Miss Li's låt varit bäst hittills, dock är ju Magnus Uggla kvar :)

Vad tycker ni? Brukar ni titta på "Så mycket bättre"?

Ska försöka ta upp bloggen igen.

Skrivet - 2012-11-10 @ 18:34:58 // Av: Linda
Hej!
 
Jag tänkte försöka ta upp bloggandet igen, se hur det går denna gången! Jag har faktiskt saknat att blogga lite och då menar jag blogga om saker som inte bara handlar om rally, för rally bloggar jag ju om på ekuriren.se så det får jag nog av där. Men om allt möjligt, det har jag saknat. Givetvis kommer det bli en del rally också eftersom det är en stor del av mitt liv, men just nu är det uppehåll ifrån rallyt!
 
På måndag börjar jag jobba, 4 veckors utbildning med full betalning och 100%. Det känns grymt bra, men det kommer bli en tuff utbildning, jag kommer nämligen sitta i kundtjänst på Tele2 och när jag säger kundtjänst så är kan det vara mig ni får prata med när ni ringer in om tex. faktura frågor som gäller TV, bredband och telefoni. Men detta är inte förrens i mitten på december, det är alltså utbildning först, då kommer vi inte sitta i telefonen. Många tror att jag ska sitta och ringa upp folk för att sälja, men så är det alltså inte. Många tror även att man kommer få ta mycket skit, vi fick under en timme sitta med när dom som jobbar där nu tog emot telefonsamtal och ställa frågor till dom som jobbar där och det är inte så ofta som folk ringer och är arga, visst finns det dom som brusat upp sig och varit riktigt griniga och det är man ju beredd på. Men det gäller ju att inte ta det personligen, för det är ju inte jag som har gjort fel, så får man försöka tänka! :)