Är så trött...,

Skrivet - 2013-04-26 @ 07:33:23 // Av: Linda

Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag känner mig så trött.. Är jätte trött på morgonen när det är dags och gå upp även fast jag lägger mig tidigt, jag sover inte helt hundra på nätterna heller utan brukar vakna några gånger och har svårt att somna om :-/
Igår somnade jag när jag kom hem och sov någon timma, så trodde jag skulle vara utvilad i morse. Men icke, lika trött idag.. Det jobbiga är också att förut har jag blivit pigg efter jag varit uppe ett tag men nu sitter tröttheten ni.
Jag funderar på om det har med vädret att göra?! De skiftningar det är mellan sol, regn, varmt och kallt.. Eller så har jag någon inflammation i kroppen som inte bryter ut?

I helgen ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon iaf :-)!

Tusen tack :-)!

Skrivet - 2013-04-25 @ 07:25:42 // Av: Linda

Tusen tack för alla gratulationer jag fick på min födelsedag igår, det värmer oerhört mycket :)!

Igår var det min födelsedag, det firades ganska så lugnt då jag är inne i en period där jag är väldigt trött och saknar ork känns det som...
Igår morse så fick jag 10st underbara rosor av min kära sambo, dessutom så hade han fört över pengar på mitt konto :-D
På jobbet så fick jag en underbar kokbok med LCHF-recept, väldigt fina bilder och det fanns många bra recept. Bl.a. på såser, de gillar jag. Har börjat velat göra mina egna såser istället för att köpa färdiga (som inte är så hälsosamma).. ;-)
Av Cajsa på PREnet fick jag 3st hälsobarer och ett nyckelband :-)
När jag kom hem igen så vart det fruktsallad med vaniljvisp (eftersom jag inte gillar tårta ;-)).
Där fick jag en lott av Jimmys syster och hennes familj, (ni ska får titta på bilden sen och lista ut om jag blev något förbannad när jag skrapade den ;-))
Fick även en lott och pengar av svärmor och svärfar :-)!


Yes, då var det klart!

Skrivet - 2013-04-24 @ 08:29:00 // Av: Linda

Wohoo, då var det klart med vem som ska åka med i Katrineholm.. Det blir Anders Wallbom tävlandes för KAK, Kungliga Automobil Klubben.

För er som inte vet så åker han med Mikael Jirvelius, Fjugesta MS i en Ford Fiesta i otrimmat 2WD i SM.
Dessutom så har Mikael en Grupp E Corsa som dom brukar åka med. Anders har även läst åt bl.a. Anders Johnsen.

Helt slut!

Skrivet - 2013-04-23 @ 20:33:28 // Av: Linda

Idag har jag varit och kört ett pass Box Mix och därefter ett pass Multi Träning.
Det är så härligt och Malin är så grymt peppande :-), så imorgon kommer träningsvärken att ta vid men det är härligt!

Föråkare i Katrineholm

Skrivet - 2013-04-23 @ 12:54:27 // Av: Linda

Hörde i helgen efter om dom behöver föråkare till Katrineholm som går den 25/5 och det gjorde dom så jag ska få komma dit och åka föråkare. Tanken var egentligen att Felicia skulle åka med, men då dom är till Grekland då så fungerar det ju inte. Tråkigt nog, så då tänkte jag att Josefina - hon som läste åt mig förra året skulle få åka med ett perfekt tillfälle att få lite träning. Men hon ska ev. åka Upp Hill Cup i Västerås den helgen. Så det fungerade inte, så nu får jag leta vidare. Helst vill jag ha någon som kan åka med jämt, men det är svårt att hitta någon fast då dom flesta redan är upptagna av andra chaufförer.

Men iaf så har jag en på gång som ska hjälpa mig lite på traven, kan avslöja att han läser i SM i otrimmad 2WD :-) Men jag tänker inte avslöja mer än, men vore toppen om han kunde göra det, han har ju mycket erfarenhet som han säkert kan dela med sig av till mig både som chaufför och som förare också. :-)

Måste vara lite....

Skrivet - 2013-04-20 @ 10:52:06 // Av: Linda

Jag måste nog vara lite skadad av träningen ;-) Vaknade typ 07:40 imorse och fick ett väldigt sug på att träna. Så det var bara att kliva upp äta frukost och sedan åka iväg och träna innan jag beger mig till Flen :-) Det blev först 1 timmes styrka i gymmet och därefter 30 minuters spinning med Nooshin :-)!

Idag hoppas jag på att få ett möte med Karin, fortfarande hon som äger och driver Beteendekompetens.

Hobbit: En oväntad resa

Skrivet - 2013-04-19 @ 20:29:25 // Av: Linda
Orkade inte åka till Flen när jag kom hem ifrån jobbet idag, utan valde att stanna kvar i Örebro över natten och åka imorgon bitti när jag vaknar och har ätit frukost. Fick inte sova i natt, Jimmy vaknade vid typ 01:20, satt och muttrade så då vaknade jag och säger "VA???" lite halvvaken.. Då svara han "Det är inte dags att gå upp nu" väldigt förvirrat. Då säger jag "Va??" igen.. Då säger han "men klockan ringde ju" då svarar jag nej det har den inte gjort" och då säger han men du puttade ju på mig, vilket jag inte hade gjort och det sa jag. Så då frustade han till och la sig i sängen igen för att sova. Haha, så söt han var :P Men icke kunde jag somna om, utan låg och vred och vände på mig ett tag. Sen var jag grymt trött imorse istället, vart arg när jag vart väckt :P Stackars Jimmy, han har det inte lätt ;).
 
Så nu har vi mysfredag och tittar på Hobbit, än så länge är den jätte bra. Var lite långdragen i början. Men nu tog vi en paus för att Jimmy skulle hoppa in i duschen innan det blir natt så ska vi kika vidare sen :) Här har ni trailern för er som är nyfikna på vad det är för film jag menar :) :
 
 

Härligt öm i ryggen...

Skrivet - 2013-04-18 @ 07:51:32 // Av: Linda

Idag är jag sådär härligt öm i ryggen, vilket är ett gott tecken på att Malin lyckades igår. Jag var mest spänd/stel i de muskler som jag precis börjat jobba med (har nu ett nytt träningsprogram med nya maskiner). Jag hade inte alls samma "slagg-produkter" runt musklerna som jag hade tidigare i början av min träning när Malin masserade mig.
Dessutom känns det väldigt bra när Malin masserar och helt plötsligt säger "du börjar få riktigt fina ryggmuskler". Då blir man riktigt glad, nu vet jag att min träning inte bara ger resultat i viktminskningen utan även i muskelbyggandet. Det peppar mig att fortsätta och är dessutom känns gott tecken på att de jag gör är det rätt för mig! :-D

Idag har jag planerat in en timmes styrka efter jobbet som jag sedan avslutar med ett spinningpass tillsammans med Linda! :-)

I helgen ska jag återigen åka till Flen, denna gången hoppas jag på ett möte tillsammans med Karin, hon som äger och driver Beteendekompetens Karin Ovefelt AB. :-) Det ska bli kul.
Tänkte även passa på att hälsa på en utav mina underbara vän som jag nu tyvärr inte träffat på ett tag.

Massage

Skrivet - 2013-04-17 @ 15:23:23 // Av: Linda

Nu ska jag unna mig en timmes massage på Aspholmens Wellnessclub, det ska bli grymt skönt och dessutom välbehövligt! :-)

Träningsvärk!!

Skrivet - 2013-04-16 @ 21:44:40 // Av: Linda

Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag vaknar, det är redan jobbigt att sätta sig på tex toaletten :-P

Men härligt är det, som Nadja brukar säga "träningsvärken är den man hatar att älska" :-)

Godmorgon!

Skrivet - 2013-04-16 @ 07:56:42 // Av: Linda

Sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket så att det är dags att åka mot praktiken. Anna skulle skjutsa sin dotter till skolan samt svänga in på ICA och köpa Kvarg/Kesella till mig, den är slut här hemma..

Igår körde jag mitt styrkepass på gymmet, har förövrigt fått ett nytt lite tuffare pass. Tror det kommer passa mig perfekt :-)!
Idag ska jag köra Box Mix och Multi Träning.

Äntligen!!

Skrivet - 2013-04-15 @ 12:01:39 // Av: Linda

Oj, här har det varit tyst ett tag. Inte så konstigt egentligen.. Jag har inte kommit in på blogg.se - appen, så har inte kunnat skriva något. Men ÄNTLIGEN så kom jag in igen :-)

Men iaf så har jag börjar på min gamla praktik igen. På grossisten Offside som jag hade innan jag fick jobb, så här är jag nu mellan 8 till 16.

Det känns fortfarande konstigt...

Skrivet - 2013-04-02 @ 11:34:11 // Av: Linda

På torsdag får jag börja på min praktik igen, det ska bli skönt att få något att göra på dagarna. :)

Det känns fortfarande konstigt att Jimmy är borta på morgonen när jag vaknar. Han har nu haft praktik på Dann Kaross i en vecka, jag är inte riktigt vant mig med det. Vi har ju varit arbetslösa nu en längre tid vi båda så man har liksom vant sig vid att han alltid är hemma..

Längtar!!

Skrivet - 2013-04-01 @ 16:37:24 // Av: Linda

Nu börjar det verkligen rycka i högerfoten och jag börjar bli riktigt gassugen! Jag har anmält mig till Aprilsprinten, egentligen är varken jag eller bilen förtjust i sprintar men det är ett perfekt tillfälle för Karin att få chansen att pröva på rally. Karin äger och driver Beteendekompetens Karin Ovefelt AB som är med och sponsrar min rallysatsning. Karin skulle ha åkt med mig i Västerås i höstas (som var finaltävlingen i Autoexperten Rallycup) men då hon var med om en olycka så tvingades hon tyvärr avstå. Nu hoppas vi att det ska fungera bättre detta datum! :)

Härligt väder!

Skrivet - 2013-04-01 @ 15:41:06 // Av: Linda

Vilket härligt väder det är ute, man blir så glad och full av energi! :)

Lär kännas i benen sen...

Skrivet - 2013-04-01 @ 10:30:46 // Av: Linda

Det blev en promenad på 5,5km idag, dock så var vägen oplogad så det var väldigt svårt att gå så det lär kännas i benen senare ;-).

Dom hade bara plogat första delen och några meter på mitten. Resten var oplogad, så ni som bor i Flen och funderat på att gå Solstugerundan och undrar om det är snö kvar? - Svar JA! Det är en hel del snö kvar men dom har dock åkt med en traktor så det går att gå om man vill det. Fördelen är ju att det lär ta lite mer eftersom det blir jobbigare än att gå på plan asfalt/grus ;-)