Rally igår!

Skrivet - 2013-02-24 @ 08:35:00 // Av: Linda
Igår var det Finnviksknixen och målet med tävlingen var att komma runt, ville inte stå och skotta snö ytterligare en gång. Men gud va feg jag var, bromsade fast det inte svängde så mycket. Jag visste om att Finnvikssträckan har allt, men ibland såg det ut som att det svängde jätte mycket men så svängde det knappt alls sedan såg det inte ut att svänga något då svängde det utav bara h******.. Men vi åkte mitt på vägen och tog inga direkta risker, det var på ett ställe som baken klev ur spår men lyckades denna gången få tillbaka bilen i spåret igen och hålla den kvar där. Ifs så hade vi lite bredare väg att åka på än i Riddarhyttan förra helgen.
 
När vi skulle vända tillbaka för att åka ut ifrån gården så hann det bli mörkt, så det var bara att använda ljusboxen. Dessvärre sitter jag lite för lågt när den kommer på, för åker vi över ett krön eller upp för en backe så ser jag ingenting för att ljusboxen är ivägen. Men jag tyckte ändå att det gick mera bestämt påvägen ut och det kändes mycket bättre, vet även att jag har en del saker att öva på. Men ändå så förbättrade vi oss inte så mycket.. Det konstigaste var att han som startade framför oss tyckte att vi kom snart nog när han ställt sig vid målbilen, men ändå var han 1 sek före mig?? Aja, vi blev ändå tvåa i klassen så det spelade ju större roll ingen roll, men vart ändå förvånad när han sa så och så var han före, tror även han blev förvånad..
 
När vi stod där uppe på gården och väntade på att få åka ut igen så prata lite jag och Johanna Hellkvist, vi jämförde lite våra tider. Då berättade Johanna att det fanns ett pris till bästa dam, vilket jag inte hade någon aning om. Det är ett pris som Gnesta MK brukar ha på deras tävlingar, men det hade jag glömt bort helt. Så på vägen ut så åkte vi mera bestämt och jag var även här snabbaste tjej, så vi fick med oss ett andra pris i klassen (dessutom snabbaste C-föraren i klassen) och bästa tjej. Vilket känns helt okej, lite besviken dock på vägen upp att jag åkte så sakta. Men men, målet var att komma i mål och det gjorde vi.
 
Nu längtar jag efter gruset :-D!
 
Innan start...


Efter målgång och prisutdelning, bästa tjej och 2a i A/B/C-förare Grupp E.
Snabbaste C-föraren i klassen också.

Jag blev bästa tjej och Johanna Hellkvist blev tvåa efter mig :-)!


Lastat och klart för hemgång.
Postat av: Johannahellkvist

Ja de har du nog helt rätt i och sen kom man ju inte hem förrän sent på kvällen:D

2013-02-24 @ 21:29:45
URL: http://jjohannahellkvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg dig?